Werkwijze

Voor de eerste bijles:

  • Heb je vragen? Vul het contactformulier in. Dan bel ik je zo snel mogelijk!
  • Ben je enthousiast? Boek je eerste bijles via de online agenda!

Eerste bijles:

  • Kennismaking
  • Bespreken doelen vanuit student (student en evt. ouder)
  • Bepalen huidige niveau (Nathalie)
  • Direct aan de slag (student en Nathalie)
  • Evaluatie (student, Nathalie en evt. met ouder)
  • Plan van aanpak delen (student, Nathalie en evt. ouder)
Vervolgafspraken:

Bevalt de bijles je goed en wil je meer lessen gaan volgen? Een vervolg afspraak inplannen kun je helemaal zelf! Dit kan zo vaak als je zelf wilt en we kunnen ook verschillende vakken met elkaar combineren. 

Tijdens de vervolgafspraken zullen we in overleg bepalen wat de inhoud van de bijles zal zijn. Dit kan huiswerkbegeleiding, maar ook een examentraining voor een school, staats- of eindexamen zijn.

Plek van bijles:

Wil je liever thuis of online bijles volgen? De keuze is aan jou! Ik ben flexibel en pas me aan jouw wensen aan. Ik kan naar jou toe komen, jij naar mij, maar we kunnen ook op school, in een bibliotheek of in een rustig koffietentje afspreken. Koffieboetiek Helmond, is een plek waar ik graag zit! Woon je verder weg, of vind je het gemakkelijker om via Google Meet de bijles online te  houden? Ook prima! Je geeft je voorkeur direct aan bij het online boeken van de bijles. 

Mijn manier van lesgeven:

Wat kun je van mij verwachten? Ik ben een persoonlijke en geduldige docente die op een laagdrempelige manier samen met jou de lesstof zal bestuderen. Buiten de theoretische kennis, leer ik je ook graag een strategisch stappenplan en analytisch denkvermogen. Ik geloof in onderzoekend leren, dus ik zal jou sturen in de goede richting, maar jij zal de stappen moeten gaan zetten. Ik stel daarom veel open vragen en daag je uit door soms de rollen van student en docent om te draaien. Ik werk anders dan andere docenten, omdat ik veel herkenbare situaties erbij betrek en simpele vergelijkingen verzin om het voor jou gemakkelijker te maken. 

Ben je benieuwd hoe andere studenten en ouders de bijlessen ervaren? Lees hier de ervaringen!

Wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan vandaag nog contact op!